Agenda Brabant

HV-café 's-Hertogenbosch

30 mrt

HV-café 's-Hertogenbosch

De laatste vrijdag van de maand is er een HV-café met een interessant, leerzaam of prikkelend thema, geïntroduceerd door een spreker of gespreksleider. Daarnaast is er tijd voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. De lezing of invulling start om 20.00 uur en na afloop hiervan is er tijd voor verdiepende gesprekken, om na te praten, ervaringen uit te wisselen of gewoon nog wat te drinken. De inhoud van de avonden ligt nog niet vast, maar zal via deze website en via de email-nieuwsbrief van HV Oost-Brabant, regio 's- Hertogenbosch, bekendgemaakt worden .

Thema: Jacob Moleschott

De Bossche arts Jacob Moleschott (1822-1893) schopte het tot Italiaans senator en was in het katholieke Italië een groot criticaster van de paus en het Vaticaan. Moleschott was senator, geneeskundige, filosoof, voedingsdeskundige en strijder voor gelijkwaardigheid van man en vrouw.

Ondernemer in geschiedenis, Frans van Gaal, neemt u mee op reis door de levenswandel van een Bosschenaar die ten onrechte nog geen standbeeld heeft in zijn geboortestad.

Inloop: vanaf 19.30 uur.

Heeft u vragen en/of wilt u iets inbrengen, neem dan contact op met Okke de Groote (okke.de.groote@gmail.com of 06-14 89 72 71).