Agenda Arnhem

Introductiecursus humanisme Arnhem

18 sep

Introductiecursus humanisme Arnhem

Vanaf 18 september organiseert de afdeling Arnhem van het Humanistisch Verbond in Arnhem de Introductiecursus humanisme. Maak in vier interactieve avonden kennis met de rijkdom van het humanisme.

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Als deze vragen u bezighouden, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze vragen houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault allemaal  hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vindt u uw eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Roland Gerritsen de humanistische traditie tot leven.

De cursus wordt gegeven op maandagavonden van 19:30 - 22:00 uur op 18 september, 2, 9, 23 oktober 2017. Voorkennis is niet vereist. De cursusprijs is inclusief reader. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusondersteuner, cursus@humanistischverbond.nl  of via www.cursushumanisme.nu.

Aanmelden graag via www.cursushumanisme.nu

Meer informatie over inhoud en programma