Agenda Werkgroep West-Brabant

Theater - Voor wie is niets onmogelijk

14 apr

Theater - Voor wie is niets onmogelijk

Vier acteurs vormen een gezin: vader, moeder, zoon en dochter. Zij zijn aan elkaar overgeleverd door afhankelijkheid, verlangen en wanhoop. Maar hoe kijk jij naar die werkelijkheid en hoe overtuig je de ander dat jouw kijk de waarheid is? En waarin vinden we overeenstemming? In dit komische familiedrama  gaat TG Nomen samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijk verhaal.
 
Voor wie is niets onmogelijk is een theatraal sluitstuk van een langlopend onderzoek. Door middel van Stormkamers, theatrale gedachtewisselingen met publiek, onderzocht Hanna van Mourik Broekman hoe macht de verhoudingen in onze samenleving kleurt. 

Deze voorstelling wordt gespeeld op 13, 14 en 15 april. Op 14 en 15 april is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling mee te doen aan een diner in het decor van de voorstelling. Daar kunnen we in gesprek met visionairen, lokale idealisten en pragmatische leidinggevenden over de vraag: hoe kunnen wij ons anders organiseren in Nederland, binnen bedrijven of in het gezin? 

De werkgroep bezoekt de voorstelling op vrijdagavond 14 april. Ook zullen een aantal mensen deelnemen aan het diner.
Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.tgnomen.nl/voor-wie-is-niets-onmogelijk.html.