Agenda Groningen

 

19 nov

Zingeving en ouder worden

We worden allemaal ouder

Vragen van zingeving kunnen het hele leven door worden gesteld, zowel door jongeren als door ouderen. Bij het ouder worden veranderen die vragen mogelijk van karakter. Misschien kijken we wat meer achterom en wat minder vooruit. Het kan fijn zijn  daar eens met een aantal anderen over te praten. Die gelegenheid is er tijdens deze workshop, die wordt verzorgd door Patricia Bieringa.

Patricia is een internationaal ervaren docente levensbeschouwing, filosofie en persoonlijke ontwikkeling. Zij studeerde geestelijk raadswerk aan de Universiteit van Humanistiek.

Een van haar kernkwaliteiten is het echt kunnen bereiken van mensen in hun leefwereld, en van hieruit de dialoog aan te gaan. Patricia is een begenadigd spreker en verhalenverteller. Zij weet filosofische en levensbeschouwelijke visies en ideeën op een toegankelijke en enthousiasmerende manier over te brengen. Het is haar ambitie om mensen uit te dagen, de diepte te zoeken met betrekking tot geloof en levensvragen en ethische kwesties.

De zaal gaat open om 13.30 uur.
Er is een borrel na afloop.
Vooraf aanmelden kan bij:  ieke.verveld@gmail.com, maar is niet verplicht.