Noordwest-Veluwe

Afdeling Noordwest-Veluwe

 


Afdeling Noordwest-Veluwe

Welkom op de site van de afdeling NW-Veluwe van het Humanistisch Verbond. Voor de leden zijn er maandelijks diverse activiteiten.

Voor leden is er elke tweede woensdagochtend van de maand een koffieochtend, in een café restaurant in Ermelo. Gespreksthema’s kunnen daar op de ochtend zelf door de deelnemers worden ingebracht.

Maandelijks is er een Humanistisch Café in Harderwijk, dat toegankelijk is voor iedereen. Een deskundige spreker houdt een inleiding waarna met de zaal gediscussieerd wordt. In de plaatselijke pers worden de bijeenkomsten en de onderwerpen van gesprek tevoren aangekondigd. Alle leden van de afdeling Noordwest Veluwe krijgen hierover persoonlijk bericht.

Onder het kopje “Vaste activiteiten” kunt u meer informatie vinden. U ziet daar ook met wie u contact kunt opnemen.

 

Introductie

De afdeling is opgericht in september 1948, als Humanistisch Verbond, gemeenschap Nunspeet. Momenteel telt de afdeling circa 120 leden. Hij omvat de gemeenten: Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Elburg.

 

 

Bestuur

 

Voorzitter
Marianne Oldenkamp
email:
 vz.hv.nw.veluwe@gmail.com

Penningmeester
Janny Habermehl
tel.: (0341) 55 71 71

Email:   pennm.hv.nw.veluwe@gmail.com

Secretaris 
Kristina R. Drost
tel.: 06-51436658
email: hv.nw.veluwe@gmail.com

 

Ledenadministratie en Nieuwsbrief 
Mey Hwa Ligthart - Lim
email: admin.hv.nw.veluwe@gmail.com

Algemeen lid
vacant

Webredacteur
Hans Kooman

Andere actieve leden

Contactpersonen voor de gemeenten
Nunspeet/Hulshorst/Vierhouten
Antje Bömer - Riemersma
tel.: (0341) 25 29 68

Harderwijk
Marina Lokhorst
tel: (0341) 42 87 40

Ermelo
Vacature 

Putten
Alie Kortrijk
tel.: (0341) 35 82 27 

 

Vaste activiteiten voor leden

Koffieochtenden

In mei 2017 zijn er maandelijkse koffieochtenden gestart. Elke tweede woensdag van de maand is er een koffieochtend in café-restaurant De Dorpskamer in Ermelo. We maken hier gebruik van een aparte ruimte. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Deze koffieochtenden gaan het hele jaar door. Vooraf opgeven is niet nodig, blijvende deelname ook niet. Ieder lid is van harte welkom! Het begint om 10:30 uur.

Er wordt gesproken over één of meer thema’s, die ter plekke worden ingebracht. Eén van onze leden begeleidt de gesprekken. Zij zorgt ervoor dat iedereen aan bod kan komen. De koffieochtenden bieden een plek voor een goed gesprek en ook onderling contact en gezelligheid. Degenen die dat willen, kunnen na afloop nog gezamenlijk lunchen.

 

 

 

Komende activiteiten afdeling Noordwest-Veluwe

Nog geen aankomende activiteiten.

Volledige agenda