Agenda Apeldoorn

Groot Honschoten

24 jun

Groot Honschoten

Wereldhumanismedag

Zomerzonnewende valt dit jaar op woensdag 21 juni 2017. Dat is de langste dag op het noordelijk halfrond. En op die dag vieren velen ook Wereldhumanismedag.
Voor ons een goede aanleiding voor een HV-seizoensafsluiting.
Wij nodigen u van harte uit. Kinderen en introducés zijn ook welkom.
Graag tot zaterdag 24 juni !
Anne de Groote, voorzitter

Groot Honschoten

 

Op de zomerzonnewende viert men de langste dag, maar dat is wereldwijd ook de Wereldhumanisme dag. In veel landen wordt dat gevierd met een lezing, picknick of iets dergelijks. Wij hebben gedacht dat het mooi is om in Apeldoorn een informeel samenzijn te organiseren in de bijzondere levenstuinen van Groot Hontschoten. Hiermee sluiten wij dan ook ons seizoen af. Wij organiseren het op zaterdag zodat mensen die werken ook de gelegenheid hebben om te komen. We laten ons verrassen hoeveel mensen er komen, maar weet dat wij het heel fijn vinden om u te begroeten. Bij mooi weer drinken we (vanaf 11.00 uur) gezamenlijk buiten koffie of iets anders, eventueel met gebak, op eigen kosten. Zo hebben we de gelegenheid om samen te zijn. Daarna gaan wij de tuin in, ieder op eigen wijze en eigen tempo. We zullen elkaar vast tegenkomen en iets te vertellen, te delen hebben. De tuin is voor 85% rolstoelvriendelijk. De eerste tuin symboliseert de bevruchting, de laatste is de tuin van de dood. We zullen een tijd afspreken om voor wie dat wil nog even na te praten, tussen 13.15 uur en 13.30 uur denk ik zo.
Neem zelf een boterhammetje en wat te drinken mee. U hoeft zich niet op te geven, maar wel als u bereid bent om iemand in de auto mee te nemen en natuurlijk ook als u vervoer nodig hebt. Voor vragen of vervoer, aanmelden/rijden: Ingrid Noordberger, tel 055-3605658 of inoordberger1@gmail.com
Ook namens het bestuur: tot ziens op Groot Hontschoten. Ingrid Noordberger.

Lokatie: De Levenstuinen van het Groot Hontschoten, gelegen aan de Holthoevensestraat 16 in Teuge.
Datum: zaterdag 24 juni 2017
Toegang: €7,00. 65-plus: €6,00. Tot 14 jaar € 4,50. Kinderen onder 4 jaar gratis.
Tijd: vanaf 11.00 uur dan drinken wij gezamenlijk koffie of …..
Koffie met gebak: ong. €5,00