Agenda Arnhem-Rijnstreek

Introductiecursus humanisme Arnhem

22 nov

Introductiecursus humanisme Arnhem

Vanaf 22 november organiseert de afdeling Arnhem-Rijnstreek van het Humanistisch Verbond in Arnhem de Introductiecursus humanisme. Maak in vier interactieve bijeenkomsten kennis met het humanisme.

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Als deze vragen u bezighouden, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze vragen houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault allemaal  hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vindt u uw eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Roland Gerritsen de humanistische traditie tot leven.

De cursus wordt gegeven op donderdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur op 22, 29 november en 6 en 13 december 2018. Inloop is vanaf 19:00 uur. Voorkennis is niet vereist. De cursusprijs is inclusief reader. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusondersteuner, cursus@humanistischverbond.nl of via www.cursushumanisme.nu.

Aanmelden graag voor 15 november via www.cursushumanisme.nu 
Er is plaats voor maximaal 14 cursisten. 

Meer informatie over inhoud en programma