Agenda Nijmegen

Introductiecursus humanisme Nijmegen

3 mei

Introductiecursus humanisme Nijmegen

Vanaf 3 mei organiseert de afdeling Nijmegen en omgeving van het Humanistisch Verbond in Nijmegen de Introductiecursus humanisme. In vier interactieve avonden kunt u kennis maken met de rijkdom van het humanisme.

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Als deze vragen u bezighouden, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze vragen houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault allemaal  hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vindt u uw eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Roland Gerritsen de humanistische traditie tot leven.

De cursus wordt gegeven op woensdagavonden van 19:30 - 22:00 uur op 3, 17, 24 en 31 mei 2017. Voorkennis is niet vereist. De cursusprijs is inclusief reader. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusondersteuner, cursus@humanistischverbond.nl  of via www.cursushumanisme.nu.

Aanmelden graag voor via www.cursushumanisme.nu.

Meer informatie over inhoud en programma