Agenda Utrecht

Introductiecursus humanisme Utrecht

5 apr

Introductiecursus humanisme Utrecht

Vanaf 5 april organiseert de afdeling Utrecht van het Humanistisch Verbond in Utrecht de Introductiecursus humanisme. In vier interactieve avonden kunt u kennis maken met de rijkdom van het humanisme.

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Als deze vragen u bezighouden, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze vragen houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault allemaal  hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vindt u uw eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Roland Gerritsen de humanistische traditie tot leven.

De cursus wordt gegeven op donderdagavonden van 19:30 - 22:00 uur op 5, 12, 19 en 26 april 2018. Voorkennis is niet vereist. De cursusprijs is inclusief reader. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusondersteuner, cursus@humanistischverbond.nl  of via www.cursushumanisme.nu.

Aanmelden graag voor 22 maart via www.cursushumanisme.nu.

Meer informatie over inhoud en programma