Agenda Eemland

KoffieZin en Nieuwjaarsbijeenkomst 13 januari: Wat zijn jouw klimaatvoornemens voor 2019?

13 jan

KoffieZin en Nieuwjaarsbijeenkomst 13 januari: Wat zijn jouw klimaatvoornemens voor 2019?

Deze KoffieZin bijeenkomst is, naast een nieuwjaarsbijeenkomst ook

Een ontmoeting met en een workshop onder leiding van Jeanine Pothuizen.

Meer dan 70% van de mensen in Nederland maakt zich zorgen over klimaatverandering en weet niet wat je zelf kunt doen en waar je kunt beginnen. Ook vragen velen zich af of het helpt als ze zelf stappen zetten. Herkenbaar? Na deze bijeenkomst weet je precies wat de grootste klappers zijn om meer eco-positief te leven. Ook weet je hoe je anderen kunt betrekken en inspireren. En je zult zien: zelf aan de slag gaan betekent niet alleen: Samen is leuker en effectiever! 

Jeanine Pothuizen is gecertificeerd trainer van De Verborgen Impact en klimaatcoach bij KlimaatGesprekken. Als organisatie-adviseur, trainer en coach is zij ervaren in het realiseren van (cultuur)veranderingen. Haar ambitie is om klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal te maken thuis en in organisaties.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Koffie en thee staat klaar vanaf 10.30 uur. Voor informatie kunt u bellen: 06 37446767.

Doe mee aan onze eerste duurzame actie: Neem alle pennen en stiften, die leeg zijn en/of die u niet meer gebruikt mee. Deze zamelen we vanaf 13 januari 2019 in, zodat ze worden hergebruikt of gerecycled.