Agenda Apeldoorn

MUZIEKTHEATER 'HET ZAL EENS TIJD WORDEN'

12 apr

MUZIEKTHEATER 'HET ZAL EENS TIJD WORDEN'

Het zal eens TIJD worden!

door Noortje Braat & Egon Kracht

Na een korte pauze vervolgen Noortje Braat & Egon Kracht deze maand hun tournee met de muziektheatrale voorstelling  Het zal eens TIJD worden!

Te zien in theaters, in huiskamers en andere ongebruikelijke podia.

 

Het zal eens TIJD worden!

 

is muziektheater over nu, en over de toekomst. Over hoe we teren op de aarde.Over hoe we vastzitten in allerlei gewoonten. Over een wereld waarin oude systemen niet meer werken. Enhoe we ons daar steeds bewuster van worden. Noortje Braat & Egon Kracht bouwen een zelfvoorzienend huis van restmaterialen en laten zien dat het anders kan. Iedereen kan een verschil maken. We zijn machtig en rijk, niet nietig en klein. We zijn in transitie. Maar hoe gemakkelijk is dat eigenlijk, zo'n transitie? En wat als de een verder wil gaan dan de ander? Waar ligt de nieuwe grens?

Noortje Braat & Egon Kracht bezingen, bespreken en bespelen hun nieuwe weg met contrabas, viool en piano.

Egon kent u als muzikaal partner van Maarten van Roozendaal, of van zijn eigen ensemble The Troupe.waarmee hij muziekvoorstellingen naar de theaters brengt. Noortje heeft haar sporen als zangeres, violiste,componiste en librettiste verdiend in de Nederlandse muziektheaterwereld. Samen vormen Noortje en Egon op het podium een duo sinds 2013. Eerder speelden zij het muziekprogramma

De stille Kracht.

Het zal eens TIJD worden! speelde inmiddels op vele podia en ging officieel in première op 24 januari 2016.