Agenda

We Doen Het Zelf Wel Festival

25 mrt

We Doen Het Zelf Wel Festival

Festival voor actieve burgers

Omroep Human organiseert een feestelijke dag vol inspiratie & kennis voor burgerinitiatieven! De presentatie van de dag is in handen van Natasja van den Berg (schrijfster van de bestseller Praktisch Idealisme) én hoofdgast is Jan Terlouw.

Met prominente gastsprekers, lokale helden en de mooiste burgerinitiatieven. Klik hier voor een overzicht. Laat je verrassen door nieuwe inzichten en schuif aan bij interessante workshops. Je kunt zelfs speed-daten met fondsen en experts en zo je initiatief direct bij de juiste persoon pitchen! Human maakt tijdens de dag tv-opnames voor een programma met hoogtepunten op NPO2.

Een uniek festival

In alle delen van het land nemen enthousiaste burgers het heft in handen. Zij zorgen voor nieuwe vormen van gemeenschap, van zorg, duurzaamheid en ondernemen. Zo is het idee voor een uniek festival geboren!

Een dag waarop we kunnen laten zien dat er iets bijzonders gebeurt in Nederland. Een dag waar zowel doeners als denkers samenkomen en van elkaar kunnen leren. Een dag waar ruimte is voor verdieping en reflectie. Waar je praktische tips en inspiratie opdoet. Waar je de beste experts vindt voor juridisch, financieel en ondernemend advies en de beste voorbeelden van burgerinitiatieven ter inspiratie. Waar je kunt netwerken en waar je je initiatief kunt pitchen. Het festival is een feest voor iedereen met een warm hart voor zijn dorp of stad.

Een tv-serie ‘We doen het zelf wel’

In de aanloop naar het festival zendt Human zes tv-programma’s uit. Anneloor van Heemstra en Susan Koenen volgen zes inspirerende initiatieven in dorpen en steden, waar burgers niet afwachten maar zelf het voortouw nemen. Vanaf zondag 5 februari om 16.20 uur op NPO2: ‘We doen het zelf wel’.

Meer informatie en tickets

www.wedoenhetzelfwel.nl