Boris van der Ham

Belangrijke momenten moet je vieren. Iedereen wil dat op zijn eigen manier doen. Dat geldt al helemaal voor het huwelijk. Naast de formele plichtpleging, willen jullie terugkijken, vooruitblikken en vooral het moment zelf markeren: wat ga je met elkaar aan? Ik merk bij veel mensen dat ze veel waarde hechten aan een persoonlijke ceremonie.

Wat doe ik?

De afgelopen jaren heb ik een aantal huwelijksvoltrekkingen gedaan, zowel in binnen- als buitenland. Als de zakelijke contouren van de dag vaststaan (de datum, de locatie, samen of zonder ambtenaar van de burgerlijke stand) kom ik langs voor een gesprek over jullie wensen voor de ceremonie. Daarna zal nog een keer worden afgesproken om de voortgang van jullie voorbereidingen en eventuele nieuwe elementen door te nemen in het verhaal. Jullie wensen zijn leidend, ik kan suggesties aandragen en zal op basis van het gesprek met een verhaal komen dat precies bij jullie past.

Achtergrond

Als voorzitter van het Humanistisch Verbond ben ik nauw verbonden met het humanistisch-vrijzinnige gedachtegoed. Ik lees veel geschiedenis, toneelliteratuur, en oude en nieuwe denkers. Ik studeerde ooit geschiedenis, voltooide de toneelacademie te Maastricht en was jarenlang lid van het parlement. De afgelopen jaren heb ik me op verschillende maatschappelijke onderwerpen toegelegd en schreef ik een aantal boeken. Binnenkort ben ik te zien in de documentaire 'Onder Ongelovigen'.

Regio

Heel Nederland, en eventueel buitenland. Nederlands- en Engelstalig.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of een van onze andere relatievierders? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in of bel ons op nummer 020 - 52 19 020. Onze medewerker staat u graag te woord.

       Stuur mij informatie