Frits van de Kolk

Frits van der Kolk Bij belangrijke gebeurtenissen in het leven of bezinningsmomenten begeleid ik persoonlijke rituelen en vieringen. Rituelen helpen bij het omgaan met belangrijke gebeurtenissen in het leven die aandacht verdienen om bij stil te staan. Ik schrijf hierbij persoonlijke toespraken, waarbij jullie inbreng leidend is.

Wat doe ik?

In ieders leven zijn momenten waarbij je stil wilt staan. Denk hierbij aan een huwelijk, het bevestigen van een relatie, emigratie, pensionering, uitvaart/crematie. De viering van deze momenten wordt heel bijzonder door het uitspreken van een persoonlijke toespraak, eventueel aangevuld met rituelen. Samen geven wij zo’n bijzonder moment vorm.

Achtergrond

Vanaf 1969 ben ik werkzaam in de hulpverlening en in het onderwijs o.a. als groepsleider inrichtingswerk, coördinator vorming en onderwijs voor gedetineerden, docent HBO inrichtingswerk, geestelijk verzorger (humanistisch raadsman) bij defensie en het Academisch Ziekenhuis Maastricht, docent persoonlijkheidsontwikkeling en managementvaardigheden Zuyd Hogeschool. Ik had een eigen praktijk voor persoonsgerichte psychotherapie en relatietherapie. Opleiding: Ortho-Andragoog - Humanisticus.

Regio

Limburg

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of een van onze andere relatievierders? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in of bel ons op nummer 020 - 52 19 020. Onze medewerker staat u graag te woord.

       Stuur mij informatie