Blijvend geven om een humane wereld


  •  

  •  


Nalaten aan het Humanistisch Verbond

Een leven zonder dogma’s en onderdrukking in een vrije, humane en tolerante samenleving. Dat is ons ideaal voor de wereld waarin we nu leven, maar ook voor de toekomst. Door opbrengsten uit erfenissen – naast lidmaatschappen en donaties – kan het Humanistisch Verbond dit ideaal nastreven. Wilt u daaraan bijdragen? Overweeg dan het Humanistisch Verbond op te nemen in uw testament.
 

Hoe regel ik mijn nalatenschap aan het Humanistisch verbond?

Denkt u erover om het Humanistisch Verbond in uw testament op te nemen? En heeft u vragen over hoe u dat moet regelen? Wij helpen u graag. Vertel ons wat u belangrijk vindt en hoe u het graag geregeld wilt hebben. Om alles goed te kunnen regelen, is het handig om van tevoren even contact met elkaar te hebben gehad.

Uw nalatenschap is bij ons in goede handen en zal bijdragen aan een humane wereld voor morgen.

Meer weten? Vraag 'Blijvend geven om een humane wereld' aan!

 

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies en/of meer weten? Annemarie Rohlfs, medewerker bijzondere giften en nalatenschappen, staat u graag te woord: 06 838 068 69 of 020 521 90 00. Of stuur een e-mail naar geven@humanistischverbond.nl

 

 

Veelgestelde vragen

 

Meer weten? Vraag 'Blijvend geven om een humane wereld' aan!

 

Erkend goed doel

Het Humanistisch Verbond is een ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Dit betekent dat over hetgeen u aan Humanistisch Verbond nalaat geen erfbelasting verschuldigd is.

Daarnaast is het Humanistisch Verbond officieel erkend door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). De CBF erkenning voor goede doelen garandeert dat minder dan 25 procent van de geworven gelden wordt uitgegeven aan onkosten, dat er een heldere verslaglegging is en dat werven van gelden op een verantwoorde manier gebeurt.

ANBI