Demonstreer mee tegen Trumps Muslimban

31 januari 2017

Demonstreer mee tegen Trumps Muslimban

Door webredactie

President Donald Trump houdt mensen met een paspoort uit zeven islamitische landen tegen om te reizen naar de Verenigde Staten. Duizenden mensen zijn slachtoffer van deze xenofobe en gevaarlijke maatregel. Holland Against Hate is een vurig protest tegen Trumps #Muslimban. Demonstreer mee op  woensdag 1 februari van 16.00 tot 17.30 op het Malieveld in Den Haag.

Trumps maatregelen zijn ongekend en roepen een storm van verontwaardiging op, binnen en buiten de V.S. Dit is het moment om op te staan tegen gevaarlijke discriminatie. De wereld gaat een kant op waar we niet heen moeten willen. Een samenleving met eerste- en tweederangs burger is geen democratie.
Laten we de democratie beschermen en opstaan tegen discriminatie en uitsluiting. Kom met ons mee. Demonstreer op het Malieveld!”

Die oproep doen de initiatiefnemers van Holland Against Hate: protest tegen Trumps #Muslimban, dat plaatsvindt op woensdag 1 februari van 16.00 tot 17.30 op het Malieveld in Den Haag.

Het Humanistisch Verbond ondersteunt dit protest en roept u op ook naar Den Haag te komen.
 

“Het Humanistisch Verbond staat voor vrijheid van religie. Dus mensen hebben het recht  geen religie te hebben, hun geloof te verlaten, van religie of levensovertuiging te veranderen, maar ze hebben uiteraard ook het recht wel te geloven. Dat mensen, puur op basis van afkomst en religie de Verenigde Staten niet in mogen, is onacceptabel. Ook de groep van ex-moslims, die door het Humanistisch Verbond wordt ondersteund, vindt dat. Ze roepen u mede op naar Den Haag te komen."


Christa Compas, directeur van het Humanistisch Verbond.

Praktische informatie

Woensdag 1 februari
16.00 – 17.30 uur
Malieveld, Den Haag
Check ook Facebook
En twitter mee op https://twitter.com/gainsthate