Ria Pool Meeuwsen

Ria Pool Meeuwsen Je wilt meer dan een feest; je wilt samen stilstaan bij een belangrijk feestelijk moment in je leven. Je hebt ook duidelijk wat je wilt: een moment van bezinning om het leven te vieren, een goede voorbereiding met aandacht en zorg begeleid: professioneel, creatief, wezenlijk, gericht op een betekenisvol uniek moment in jullie leven.

Wat doe ik?

  • Begeleiding bij trouwerij en relatieviering
  • Begeleiding bij uitvaart
  • Geestelijke begeleiding

Achtergrond

Mijn diepste wens is dat mensen een menswaardig leven leiden waar ze tevreden over zijn. Dat ze zich verbonden voelen met anderen, maar ook dat ze verantwoordelijkheid nemen voor eigen denken, voelen en doen en zich daarover uitspreken. Zeker op cruciale momenten als een trouwdag, samenlevingsceremonie of een huwelijksjubileum. Het kan doodeng zijn om meer van jezelf te laten zien, om je stem te laten horen. Heb vertrouwen. Al 20 jaar begeleid ik namens het HV ceremonies en aan het einde van elke ceremonie klonk een volmondig JA. ELke viering werd een persoonlijke viering. Het werden verhalen van liefde voor elkaar en voor het leven.

Regio

Zuid-Holland, Brabant, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland. De gesprekken zijn of in jullie huis of bij mij in Nootdorp (Delft).

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of een van onze andere relatievierders? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in of bel ons op nummer 020 - 52 19 020. Onze medewerker staat u graag te woord.

       Stuur mij informatie